Автор
Теодор Муховски

5 типа хора, които изпиват енергията ви и не бива да ги пускате в дома си

Ако допускате определен тип хора у дома, те ще отнемат всичките ви сили и енергия и дори ще ви донесат нещастие. 

Със сигурност всеки от нас е забелязал, че след общуване с определени хора се наблюдава спад в силите. И това не е случайно: такива хора присвояват жизнената ни енергия за себе си - съзнателно или не. 

Само си представете какво ще се случи, ако ги поканите на гости! Ето какви типове хора спадат в най-голяма степен към енергийните вампири. 

Оплаквачи 

Винаги недоволни и безрадостни: те само чакат да се оплачат от живота и тежката съдба, която е толкова несправедлива към тях. Изглежда, че такива хора са напълно неспособни да се усмихват и да се радват не само за себе си, но и за другите. И това е вярно, защото те се фокусират изключително върху негативните събития в живота. 

Не дай си Боже в добро настроение да попитате такива хора защо се чувстват щастливи: те могат да се обвинят в прекалена жизнерадостност. 

Сплетници 

Любителите да обсъждат постоянно някого несъмнено принадлежат към енергийните вампири. Те могат да прекарат часове в обсъждане на повишението в работата на някой познат, покупката му на апартамент или автомобил или отиването му на ресторант. След общуване с клюкари искат да си починат и да останат насаме със себе си. 

Завистници

Как да се чувствате комфортно, ако събеседникът ни изпитва завист? Отговорът е прост: не можете. Веднага ви се иска да прекратите разговора и да си тръгнете. А понякога такива енергийни вампири могат да действат доста хитро: да наранят събеседника с шега или деликатно да намекнат за недостатъците му. Определено няма да ви е приятно да виждате такива хора в дома си. 

Нарцисисти 

Такива хора постоянно се смятат за най-добри и успешни във всичко. Струва им се, че по цял ден могат да разказват за своите заслуги и постижения. А думите им често са преувеличени и доста често дори измислени. Представете си какво би се случило, ако допуснете такъв човек на прага на дома си – той ще ви измъчва със своите хвалебствени истории за себе си. 

Разказвачи на истории 

Основната цел на тези, които обичат да изненадват - да шокират събеседника със своята история. Такива хора получават енергиен заряд, когато човекът, с когото разговарят, е искрено изненадан от техните истории или пък е ужасен от чутото. 

Те могат да разказват плашещи истории една след друга, докато събеседникът им не се изтощи напълно и не успее да им даде реакцията, на която се надяват. Всичко това изпива положителната енергия на човека и той не иска повече подобни гости у дома.

Червеното сияние ще се появи: Смразяващите предсказания на новата Ванга за 2024 г.
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Червеното сияние ще се появи: Смразяващите предсказания на новата Ванга за 2024 г.

Автор Ива Петрова