Бъдете внимателни в личните ви взаимоотношения през май. Очакват ви конфликти и дисхармония. Може да има напрежение или раздор във връзките ви с другите, независимо дали са романтични, платонични или професионални. Ще се сблъскате с предизвикателства в комуникацията, ще срещнете различия в ценностите или мирогледа и това ще обтегне отношенията ви с околните. От огромно значение е да обърнете внимание на всички основни проблеми и винаги да търсите общ език с хората. Бъдете отворени за компромис, прошка и помирение и не реагирайте емоционално на недоразумения.

През този месец бъдете много внимателни и с разходите. Грози ви финансова несигурност, особено ако не разпределите по най-добрия начин ресурсите си през май. Ще се сблъскате с трудности или неуспехи в материалните аспекти на живота си, като финанси и кариера. Може да усетите липса или недостиг и това да ви накара да почувствате безпокойство. Опитайте се да бъдете максимално практични и находчиви и потърсете финансова помощ от близките си, ако е необходимо. Предприемете стъпки за възстановяване на икономическата ви стабилност, независимо дали ще е чрез орязване на бюджета, търсене на допълнителни доходи или пренареждане на вашите приоритети.

През май ще лекувате сърцето си от загуба или предателство. Може да се почувствате дълбоко наранени от скорошни събития и това да доведе до отчаяние или изолация. Не потискайте чувствата си. Дайте си време да ги обработите и позволете на емоционалната болка да отмине. Потърсете подкрепа от доверени близки или професионалист. Не забравяйте, че лечението, особено на душата, изисква време и е добре да се борите с него стъпка по стъпка.

В работен план ще бъдете авторитет и хората ще се допитват до вас по всякакви въпроси. Ще имате силна и дисциплинирана енергия, която ще се пренесе във всички аспекти от живота ви и ще ви подтиква да поемете контрол и да установите ред и граници. Поемете лидерската позиция както в професионален, така и в личен план. Поставете ясни граници за другите, още по-ясни цели пред себе си и предприемете решителни действия за постигането им. Подхождайте с мъдрост и увереност и бъдете сигурни, че с дисциплина и постоянство имате силата да създадете живота, който желаете.